Forum Club Lancia- o noua infatisare
Deschis de
danielomihai
, feb 12 2012 08:21
9 răspunsuri la acest topic
Postat 12 februarie 2012 - 08:21
Tinem sa va anuntam ca forumul va avea o noua infatisare prin schimbarea platformei! Asteptam parerea voastra si un vot in acelasi timp!
Forumul va arata ceva de genul:
www.fiatfan.ro/forum/ -cu sectiune download pentru manuale auto!
Forumul va arata ceva de genul:
www.fiatfan.ro/forum/ -cu sectiune download pentru manuale auto!
Service Lancia/Alfa Romeo Bucuresti - Florin - 0765085933 / 0723889623
Service Alfa Garage - Catalin 0721265755
Postat 19 martie 2012 - 06:21
Salutare tuturor.. M-am tot gandit zilele acestea la acest forum si am ajuns la o concluzie sa zicem definitiva! Parerea mea este ca, mai bine ramanem pe aceasta platforma deoarece:
- gazduirea este gratuita si nu trebuie sa platim licenta;
- avem destule optiuni si incarcarea pozelor spre exemplu este nelimitata;
Zilele acestea vom face o sectiune special creata pentru prezentarea masinilor Lancia detinute! Imi doresc ca pe acest forum sa existe mai multa activitate a membrilor si iubitorilor Lancia.. spre exemplu pe 4tuning la sectiunea Lancia ce tine de forumul acestui site, exista mai multa activitate decat aici, pe forumul Club Lancia special dedicat acestei marci! Nu ma deranjeaza deloc daca:
- faceti reclama anumitor site-uri gen: "..am fost la Blabla Auto si baietii de acolo au facut o treaba buna... ii recomand etc." sau "...bai, aia de la blabla auto sunt niste bulangii si nu merita sa mergi la ei"
- eu sunt un simplu membru ca oricare altul dintre noi ce au o pasiune comuna: Lancia
- sa fim uniti si sa ne ajutam unul pe celalalt pentru ca suntem putini detinatori si iubitori ai marcii in tara;
- sa dam un exmplu bun celorlalte cluburi ce au "n" membrii...
Va astept pe toti sa ne unim aici: pe Club Lancia Romania!
- gazduirea este gratuita si nu trebuie sa platim licenta;
- avem destule optiuni si incarcarea pozelor spre exemplu este nelimitata;
Zilele acestea vom face o sectiune special creata pentru prezentarea masinilor Lancia detinute! Imi doresc ca pe acest forum sa existe mai multa activitate a membrilor si iubitorilor Lancia.. spre exemplu pe 4tuning la sectiunea Lancia ce tine de forumul acestui site, exista mai multa activitate decat aici, pe forumul Club Lancia special dedicat acestei marci! Nu ma deranjeaza deloc daca:
- faceti reclama anumitor site-uri gen: "..am fost la Blabla Auto si baietii de acolo au facut o treaba buna... ii recomand etc." sau "...bai, aia de la blabla auto sunt niste bulangii si nu merita sa mergi la ei"
- eu sunt un simplu membru ca oricare altul dintre noi ce au o pasiune comuna: Lancia
- sa fim uniti si sa ne ajutam unul pe celalalt pentru ca suntem putini detinatori si iubitori ai marcii in tara;
- sa dam un exmplu bun celorlalte cluburi ce au "n" membrii...
Va astept pe toti sa ne unim aici: pe Club Lancia Romania!
Service Lancia/Alfa Romeo Bucuresti - Florin - 0765085933 / 0723889623
Service Alfa Garage - Catalin 0721265755
0 utilizatori citesc acest topic
0 membrii, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi