In prima faza, cautam Moderator Principal (acesta are drept de moderare pe tot forumul Club Lancia). Trebuie sa fie:
-pasionat de masini italiene, in special Lancia (zic eu);
-serios si sa ii placa ceea ce face;
-sa respecte Regulamentul;
-sa cunoasca cat de cat platforma pe care este gazduit forumul (functii, editari etc).

Se cauta moderatori
Deschis de
danielomihai
, ian 23 2011 01:43
2 răspunsuri la acest topic
Postat 16 aprilie 2012 - 11:49
Postul de Moderator Global, s-a ocupat de catre mine. Chiar daca am momentan functia de Administrator, postul care mi s-a oferit a fost cel de Moderator Global.
Asadar, pentru cei care doresc sa se alature staff-ului ClubLancia.ro, trebuie sa-mi trimita mie un mesaj privat in care sa includa urmatoarele :
- varsta
- adresa de email
- motivul pentru care doresc sa se alature echipei staff (ceva mai detaliat)
- experienta avuta in domeniul moderarii
Desigur, pe langa cele mentionate cele mai sus, doresc de asemenea raspuns la urmatoarele intrebari :
Ce te face sa crezi ca vei fi ales pentru postul de moderator?
Cum crezi ca poti ajuta la imbunatatirea comunitatii ?
Cu stima,
Io, Flavius!
Asadar, pentru cei care doresc sa se alature staff-ului ClubLancia.ro, trebuie sa-mi trimita mie un mesaj privat in care sa includa urmatoarele :
- varsta
- adresa de email
- motivul pentru care doresc sa se alature echipei staff (ceva mai detaliat)
- experienta avuta in domeniul moderarii
Desigur, pe langa cele mentionate cele mai sus, doresc de asemenea raspuns la urmatoarele intrebari :
Ce te face sa crezi ca vei fi ales pentru postul de moderator?
Cum crezi ca poti ajuta la imbunatatirea comunitatii ?
Cu stima,
Io, Flavius!
<p><span style="font-size:18px;"><strong>Cu stima</strong>,<br><br><br />Io, <strong><span style="color:#ff0000;">Flavius</span></strong>!</span></p><br><br /><p> </p><br><br /><p><span style="font-size:18px;">www.clublancia.ro</span></p><br><br /><p><span style="font-size:18px;">contact@clublancia.ro</span>
Postat 25 aprilie 2012 - 02:16
Momentan staff-ul ClubLancia.ro nu mai necesita moderatori noi. Va multumim.
<p><span style="font-size:18px;"><strong>Cu stima</strong>,<br><br><br />Io, <strong><span style="color:#ff0000;">Flavius</span></strong>!</span></p><br><br /><p> </p><br><br /><p><span style="font-size:18px;">www.clublancia.ro</span></p><br><br /><p><span style="font-size:18px;">contact@clublancia.ro</span>
0 utilizatori citesc acest topic
0 membrii, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi