Salutare tuturor si bine v-am gasit!
Sunt mandru posesor de Lancia Musa, an 2007, 1.4 16v, 6 trepte de viteza.
Este prima masina italiana, am oscilat intre Alfa 159 si Musa dar fiindca mai am o masina mare am preferat Musa de care nu auzisem pana sa o cumpar
Imi place masina foarte mult, are un design deosebit, este foarte bine dotata pentru anul 2007, clima, panoramic, trapa, interior piele combinat cu alcantara, sonorizarea BOSE cu subwoofer montat din fabrica este bestiala!
Ce nu imi place este puterea motorului care desi teoretic are 95CP nu prea vad unde ii tine ascunsi, dar e OK fiindca am luat-o mai mult pentru oras si de asemenea sunetul usilor cand la inchizi (parca sunt goale) si zexile de zdranganituri care se aud de la plasticele din interior.
Am achizitionat-o de numai o saptamana relativ ieftin de la al doi-lea proprietar (masina fiind cumparata de noua din Romania), dupa achizitie am facut un service mai mult decat complet: kit distributie, kit ambreiaj, esapament complet, curea accesorii, filtre, ulei, placute si saboti etc etc asa fac de fiecare data dupa ce achizitionez o masina indiferent ce imi spune fostul proprietar.
Desi vad ca nu a mai postat nimeni nimic de Musa am si eu cateva intrebari:
- cine ma invata cum sa intru in meniul computerului de bord sa reglez data si ceasul sa resetez intervalul de service?
- unde gasesc anumite piese de preeferat din dezmembrari (ex: carcasa filtru aer, scut)